Stoere taartschijf van een Boomstam voor bruidstaart

Mooie opdracht voor een unieke bruidstaart. Deze grote schijf (50 cm doorsnede) is een stoer plateau voor deze bruidstaart. De schijf heeft in het midden de initialen van het bruidspaar, deze zijn ingebrand. Erg leuk als verrassing wanneer de taart op is! De schijf kan herbruikt worden als bijvoorbeeld tafelblad. Het kleine schijfje aan de grote schijf heeft de trouwdatum en de voorletters gekregen, deze zijn ook ingebrand. Doordat de schijven mooi neutraal zijn, is het een perfecte ondergrond voor de bruidstaart, zodat die goed opvalt! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact