Vintage schrijf bureau

Zeer oud uniek bureau. Dit houten bureau is geheel van hout met unieke details. Wanneer je de lades helemaal sluit zijn ze pas weer te openen met een kleine tik op de houten knop. Wat een tof systeem is dat! Er zit veel opbergruimte onder het blad door de diepe lades. Het blad is aan beide zijdes te verlengen door de uitschuifbare plateaus. De afmetingen zijn 137,5 cm breed x 77 cm diep x 77 cm.hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact