Piero Fornasetti milano , astro labio serie

Wat een mooie serie van de Italiaanse ontwerper Piero fornasetti. Deze astro labio serie dateert van 1965 - 1970. Deze borden werden in Nederland cadeau gedaan met Kerstmis door de fabriek Van Heugten NV te Amersfoort wanneer er heel veel tapijt werd ingekocht. De serie is helemaal compleet met de doosjes per bord. De borden hebben een diameter van 24 cm. Ze zijn zeer goed bewaard gebleven dus zo goed als nieuw!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact