Vintage wandmeubel/ dressoir jaren 50

Wat een schatje weer!Dit authentieke jaren 50 wandmeubel. Destijds gebruikt voor het mooie servies,bestek en glazen. Lekker veel opbergruimte en mooie details zoals het klepdeurtje met plateau erachter. Ook de bestekfase,de bekleding vd lades en de schuine pootjes zijn om van te genieten. De afmetingen zijn: 110 cm breed x 39,5 cm diep x 114 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact