Vintage grutterskast lang

Deze supertof wand grutterskast is afkomstig uit een oude werkplaats. In goede staat! Voor vele doeleinden te gebruiken, in je keuken voor al je kruiden, in de woonkamer voor al je plantjes ,woonaccessoires. Ook super tof in je werkkamer of kantoor. Deze is schoon gemaakt en behandeld tegen houtworm ed. De afmetingen 169 cm breed x 63 cm hoog x 17 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact