Stoere werkbank

Stoere oude timmermans werkbank. Deze is afkomstig uit een oude werkplaats. Mooie authentieke elementen zoals de bankschroef, houten lade,dik blad en mooie verweerde onderkanten. Deze werkbank is schoon gemaakt en behandeld tegen houtworm ed. De afmetingen zijn 290 cm breed x 78 cm hoog x 70 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact