Vintage restyled dressoir commode

Deze mooie oude commode kast is helemaal gerestyled in de kleur early Dew van Flexa. Deze hoogglans licht mintgroene kleur is makkelijk te combineren en op waterbasis dus ook ideaal voor de babykamer. Veel opbergruimte door de lades en deurtjes. De afmetingen zijn: 138 cm breed x 101,5 cm hoog x 54 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact