Vintage telefoon tafeltje

Dit oude tafeltje was voorheen een telefoontafeltje. Dit schattige tafeltje is gerestyled in een zwart matte kleur (nero) van dubbelleven krijtverf. Op waterbasis. Afgewerkt met een coating zodat deze makkelijk afneembaar is. De afmetingen zijn 70 cm breed x 50 cm diep x 74 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact