Vintage commode grey

Deze oude commode is helemaal gerestyled in de krijtverf matte kleur grijs (loods) van dubbelleven krijtverf. Dit is op waterbasis dus ook perfect voor de kinderkamer . Deze heeft ook een coating zodat de commode goed afneembaar is. De commode is te verlengen door het uitschuifbaar plateau en rekje. Veel opbergruimte! Deze commode heeft zijn authentieke knopjes nog. De afmetingen: 93 cm breed x 80 cm hoog x 52 cm diep

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact