Vintage blue kastje

Dit kleine kastje heeft veel mooie details. Ooit als wastafeltje gebruikt. Aan beide zijdes handdoekhouders. Het kastje heeft zijn originele knopjes nog. De lade heeft zijn echte kaftpapier behouden. Dit meubel is helemaal gerestyled in de kalkkrijtverf Dynamo blauw van dubbelleven. Is op waterbasis . De afmetingen zijn 76 cm breed x 40 cm diep x 76 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact