Partij vintage industriële stoelen

Deze stapelbare stoelen zijn afkomstig van een oude fabriekskantine. Deze zijn gebruikt bij een popup restaurant, nu te koop. Ze hebben wel wat liefde nodig maar zijn erna weer prima te gebruiken. Handig is dat deze stapelbaar zijn dus goed op te ruimen. De zithoogte is 48 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact