Industriële werktafel & stoel

Deze authentieke werktafel is afkomstig uit een oude sieraden werkplaats. Het heeft een stevig metalen onderstel en een fijn grijs gematteerd blad. De stoel heeft ook een metalen onderstel en houten leuning en zitting. Beide afgewerkt met zwarte stootdoppen. Het blad heeft mooie afgeronde hoeken met een aluminium rand. De afmetingen van de tafel zijn: 70 cm diep x 120 cm breed x 75 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact