Vintage vitrinekastje

Schattig oud vitrinekastje. Dit kastje heeft geslepen glas met aan de binnenzijde een mooie afwerking van het hout. Het kastje heeft aan de binnenzijde 1 glasplaat je. Het kastje heeft wat gebruikers sporen maar dit geeft extra charme. Erg leuk voor bijvoorbeeld in de keuken voor al je kopjes en schoteltjes. Maar ook voor je persoonlijke items. De afmetingen zijn: 36,5 cm breed x 30,5 cm diep x 50 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact