Vintage drankkast jaren 20 art deco

Wat een schattig kastje. Deze vintage drankkast heeft een mooi formaat en erg elegant door zijn hoge poten. Dit art deco kastje uit de jaren 20 heeft afgeronde hoeken met 'gouden' lijnvoering erin. Dit wortelnoten fineer kastje heeft een klepdeurtje waardoor een plateau ontstaat om je cocktails te mixen. In het kastje ook een verhoogd plankje voor al je glazen

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact