Dressoir Amsterdamse school

Wat een pareltje dit fijne dressoir. Mooie details zoals de afgeronde hoeken van het blad, het zwevende m plateau erboven, de glazen schuifdeuren met ingefreesde grepen. Dit oudje is goed bewaard gebleven,heeft wat gebruikers sporen maar dat geeft m extra charme. De afmetingen zijn: 130 cm breed x 48 cm diep x 103 cm hoog (incl.plateau)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact