Biedermeier linnenkast mahonie

Wat een oudje en zo goed bewaard gebleven. Deze werd voorheen als linnenkast gebruikt. Deze kast heeft al zijn originele biedermeier elementen nog, zelfs de houten achterwand van planken is helemaal origineel! Heeft alleen in de rechterzijde fineer een scheur verder helemaal perfect. Heeft een goed werkend slot met sleutel De kast heeft veel opbergruimte door de planken en lades aan de binnenzijde en ook aan de onderzijde van de kast. Deze originele mahonie biedermeier kast is echt een pronkstuk! De kast is geheel demontabel dus makkelijk te vervoeren. De afmetingen zijn: 46 cm diep (kuif) x 126 cm breed (kuif) x 186 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact