Oude keukenkast Green

Een originele oude keukenkast. Deze kast heeft een likje verf gekregen in de originele kleur. Zeer handig formaat doordat deze kast niet zo diep is maar heeft veel planken aan de binnenzijde. Mooi detail is de deurknop,door een draaibeweging blijft de deur goed dicht. Deze kast is van massief hout gemaakt. De afmetingen zijn:74 cm breed x 189 cm hoog x 31 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact