Vintage locker kluisjes

Deze kluisjes zijn afkomstig uit de schouwburg in Den Haag. Hier werden de persoonlijke spullen van de toneelspelers/acteurs etc in opgeborgen. Ze zijn nog in goede staat. Beide lockers hebben 5 kluisjes. Alle kluisjes hebben 1 sleutel met nummer. Deze kunnen dus goed op slot. Deze kluisjes zijn van metaal en hebben een mooie authentieke metalen groene kleur. Erg leuk als tv meubel, nachtkastje of als kluisjes. De afmetingen van 1 gedeelte met 5 kluisjes zijn: 74,5 cm breed x 30 cm diep x 32 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact