Vintage industrieel stellingrek bakken kast XL! Gereserveerd!

Wat een stoere vondst deze stelling van 32 bakken! Deze stelling heeft voorheen bij een militaire werkplaats gestaan waar vele onderdelen perfect geordend werden. Super handig zijn de bakken die makkelijk uitneembaar zijn. Ook voorzien van fijne grepen door het gebogen staal dus geen scherpe randen. Op elke bak zit een etiketschuifsysteem waardoor je alles netjes kan beschrijven. De stelling is geheel demontabel dus handig te vervoeren. Het frame is van stevig staal dus erg stabiel. De afmetingen zijn: 158,5 cm breed x 70 cm diep x 222 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact