Vintage commode restyled

Super toffe commode van vroeger. Deze commode is helemaal gerestyled in de kleur duister (heel diep groen). Deze verf is van dubbelleven waar ze mooie kalkverf op duurzame wijze maken. De verf is op waterbasis dus perfect voor Oa de babykamer. De verf is afgewerkt met een doorzichtige wax zodat deze ook afneembaar is.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact