Vintage memobord schoolbord

Dit vintage bord is afkomstig uit een oude kleuterklas. Hier werd op geschilderd, het papier werd hier opgeplakt zodat de kleuter er makkelijk aan konden staan. Ook makkelijk schoon te maken. Dit bord kan perfect in je interieur of kantoor als inspiratiebord, fotoboek,tekeningen bord,etc. De afmetingen zijn: 180 cm breed x 100 cm hoog x 18 cm diep (bak eronder)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact