Stoere industriële Timmermans werkbank

Deze werkbank is afkomstig uit een oude timmerwerkplaats. Een stoer exemplaar geheel van hout. Deze oude werkbank is geheel behandeld tegen houtworm. Heeft een mooie houten bankschroef en robuuste details zoals de boutverbindingen en stoere driehoek dragers aan de voorzijde. Tof voor in je keuken als kookeiland,werktafel of dressoir! Deze werkbank is 2.30 lang.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact