Industriële metalen kast Green

Deze stoere kast is afkomstig uit een oude werkplaats. De kast heeft zijn authentieke groene kleur. De bovenkant is van hout wat mooi doorleefd is. De kast heeft aan de binnenzijde twee soepel lopende metalen lades. Ook twee planken. De kast heeft een werkend slot met 1 sleutel. De afmetingen zijn: 95 cm breed x 103 cm hoog x 46 cm diep

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact