Vintage kleuterbankje

Tof kleuterbankje afkomstig uit een kleuterklas. Nog in goede staat. Handige details zoals de rondingen aan de zijdes waardoor deze makkelijk is op te tillen. Ook de zitting is een klep zodat je er ook nog spullen in kan opbergen! De afmetingen zijn: 70 cm breed x 35 cm diep x 35 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact