Vintage industriële werkbank

Deze stoere werkbank is afkomstig uit een oude werkplaats. Nog in goede staat. Heeft een mooi verweerd blad van hout met een metalen rand. Deze werkbank heeft handige schuifdeuren waar achter veel opbergruimte is. Ook een handige lade met vakverdeling. De werkbank heeft metalen zwenkwielen waardoor deze handig te verplaatsen is. Op vele manieren te gebruiken zoals kookeiland,toonbank, dressoir of keukenelement. De afmetingen zijn 70 cm diep x 104 cm hoog x 250 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact