Vintage schoolkast, boekenkast

Deze twee schoolkasten stonden voorheen in een oude kleuterklas. Deze hebben een mooie achterwand dus ook als roomdivider , midden in de ruimte te plaatsen. De kasten hebben een zwarte onderrand waardoor het meubel lijkt te zweven. De afmetingen zijn: 150 cm breed x 33 cm diep x 80 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact