Vintage kleuterkast, schoolkast open

Deze oude boekenkasten zijn afkomstig uit een oude kleuterklas. De kasten zijn van het solide merk Simonis. Deze schoolkasten hebben geen achterwand en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, tegen een wand maar ook in de ruimte als roomdivider. De kasten hebben een zwarte onderrand zodat de kast lijkt te zweven. De afmetingen zijn: 150 cm breed x 33 cm diep x 80 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact