Vintage drank trolley / plantenkar

Super toffe oude dranken kar. Dit wagentje van hout heeft een metalen handvat. Het karretje heeft zijn authentieke zwenkwieltjes. Deze trolley kan natuurlijk gebruijt worden voor al je sterke drank en wijn maar deze is ook super tof als bijvoorbeeld plantenkar! Voor al je stekjes en mooie bloemen. De afmetingen zijn 87 cm breed x 50 cm diep x 78 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact