Vintage ladekast Wood!

Dit oudje heeft lang staan wachten op een mooie zolder. Deze ladekast met veel opbergruimte in de lades. De sloten van de lades waren niet meer werkend maar nu voorzien van toffe knippen. De kast is van massief hout en heeft mooie geleefde gebruikers sporen. Deze ladekast is ook erg tof als commode op de babykamer. De afmetingen zijn: 120 cm breed x 52 cm diep x 99 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact