Vintage turnmat gymmat

Ontzettend mooie turnmatten afkomstig uit een opslag van een gymzaal. Deze matten zijn nog in zeer goede staat. Het canvas rood/beige is nog in zeer goede staat. Geen scheuren of gaten. De matten hebben aan de onderzijde een stevige anti-slip. De afmetingen zijn: 150 cm x 100 cm x 6 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact