Vintage dressoir jaren 50!

Super tof jaren 50 dressoir. En nog in zeer goede staat! De kast bestaat uit twee delen dus makkelijk te vervoeren. Mooie details zoals de poten met koperen verstelbare doppen, afgerond vitrinekast,houden omlijning en afgeronde hoeken. Kortom echt een pronkstuk in je interieur. De afmetingen zijn: 165 cm breed x 45 cm diep (bovenkast 47 cm) x 154 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact