Vintage ladekast / commode

Toffe vintage commode! Deze ladekast is helemaal gerestyled. Mooie aflak early deze van Flexa. Deze is op waterbasis dus ideaal voor de babykamer.De commode is van massief hout. De hoogte van deze ladekast is ideaal als werkhoogte voor het verschonen van je baby. Maar ook is deze ladekast super als dressoir kast met lekker veel opbergruimte. De afmetingen zijn: 105 cm breed x 53 cm diep x 95 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact