Vintage schoolkast kleuterkast

Deze vintage schoolkastje zijn afkomstig uit een oude kleuterschool. Deze kasten hebben een zwart frame met wielen eronder. De kast is van het frame te halen. Erg handig verplaatsbaar dus. Deze kasten zijn van hout,hebben een melamine blad en kunststof bakken. Prijs is per stuk. De afmetingen zijn: 150 cm b x 103 cm h x 40 cm d

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact