Vintage bureau jaren 50

Tof jaren 50 bureau. Dit bureau is geheel van hout. Leuk detail zijn de doorlopende poten van lichter hout. Handige opening onder het blad voor oa papier en pennen. Genoeg opbergruimte in de lades en achter het deurtje. Het bureau heeft lichte gebruikers sporen, passend bij de leeftijd. De afmetingen zijn: 131 cm breed x 60 cm diep x 74 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact