Vintage jaren 60 dressoir XL!

Wat een topper! Dit jaren 60 dressoir heeft een uniek formaat van 3 meter 20 cm breed! Dit dressoir is 1 geheel! Heeft soepel lopende schuifdeuren met planken erachter. De planken hebben de echte authentieke kast bekleding. Dit dressoir heeft een zwarte onderrand en blad waardoor het houten dressoir lijkt te zweven. Handig zijn de 8 lades en twee uitschuifbare plateaus. De koperen grepen en knopjes zijn authentiek. Het hout is in zeer goede staat kortom echt een eyecatcher in je interieur! De afmetingen zijn: 3mtr 20 cm breed x 40 cm diep x 81 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact