Vintage schoolkast, papier kast! Werktafel.

Wat een super toffe papier kast. Deze is afkomstig uit een oud schoolgebouw. Werd gebruikt voor al het tekenpapier,grote vellen en kleine. Deze kast is op wielen dus handig te verplaatsen. Ook zit er een stootrand op. De kast heeft soepel lopende lades. Ideaal voor al je tekeningen,foto's etc. Maar ook erg tof als keukenelement voor bijvoorbeeld al je bestek,messen , snijplanken en kruiden&specerijen. Kortom overal inzetbaar! De afmetingen zijn: 142 cm breed x 62 cm diep x 91 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact