Piet Zwart vitrinekastje Bruynzeel

Echte originele Piet zwart keukenkastjes. Deze vitrinekastje zijn nog in zeer goede staat. Elk kastje is voorzien van 2 plankjes en makkelijk te verplaatsen. Uniek zijn de afgeronde hoeken aan de binnenzijde: erg mooi detail. We hebben 3 vitrinekastjes op voorraad. Prijs is per stuk. De afmetingen zijn: 34 cm diep x 55 cm breed x 75 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact