Vintage laag dressoir jaren 60 Black&Wood

Super tof jaren 60 dressoir. Mooi authentiek extra lang dressoir. Dit dressoir is afkomstig uit een oud herenhuis . Daarvoor heeft deze gestaan in een directiekamer van een oude jongensschool. Dit dressoir heeft een zwart melamine blad, de onderrand is ook zwart waardoor de kastjes lijken te zweven. De schuifdeuren werken goed en hebben koperen grepen. Een mooi dressoir als bijvoorbeeld tv meubel. De afmetingen zijn 40 cm diep x 50,5 cm hoog x 240 cm breed!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact