Vintage Grutterskast Small

Deze toffe grutter kast heeft ooit in een bakkerij gestaan. Erna is ie beland in een oude fiets werkplaats. Daar werd deze kast gered, schoongemaakt en voorzien van een coating zodat de kleur en authenticiteit behouden blijft. De afmetingen zijn: 123 cm breed x 30 cm.diep x 110 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact