Vintage Grutterskast / vakkenkast

Wat een oudje! Deze oude Grutterskast heeft al vele plekjes gehad. Maar oorspronkelijk komt deze uit een oude bakkerij. Daarna is deze in een oude werkplaats beland. En daar hebben wij m gevonden. Onder vele lagen olie kwam dit pronkstuk tevoorschijn. De kleuren zijn helemaal authentiek en de vakken zijn stevig. Echt een topper voor in je huis,zaak etc! De afmetingen zijn: 242 cm breed x 45 cm diep x 138,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact