Vintage schoolplaten geschiedenis

Echte oude schoolplaten afkomstig van een lagere school. Deze oude platen zijn helemaal authentiek,de plaat is van dik stevig karton. Mooi groot formaat: - krijgsraad voor de vierdaagse zeeslag 1666 Verkocht. - de dam te Amsterdam 1666 - landing van prins Willem III bij brixham 1688 - een stad in de middeleeuwen. - Hollandse infanterie bij de bruggen over berezina 1812

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact