Industriële Vintage ladenkast!

Wat een originele super stoere kast is dit. Deze oude werkplaats kast is helemaal authentiek. Laat je verrassen door de binnenkant,deze heeft 18 metalen lades en 7 vakken. De lades hebben een 'beveiligings'ip waardoor deze goed dicht gaan. Deze kast bied je veel opbergruimte en ideaal om al je spullen te ordenen. De kast heeft een speciale coating gekregen waardoor de industriële roest kleur te zien blijft maar niet meer afgeeft. Erg handig formaat waardoor deze overal in je interieur te plaatsen is. Bijvoorbeeld in de keuken als 'bestekkast' of als pkantenkast voor al je zaden en stekjes .Maar ook voor je handwerk/kralen of knutselspullen. Kortom deze is overal inzetbaar! De afmetingen zijn: 75 cm breed x 50 cm diep x 1 mtr hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact