gereserveerdAmsterdamse school stijl planten kast

Super tof vintage vitrine/dressoir kast. Massief eikenhout. Deze oude kast heeft echte Amsterdamse school (jaren 20)kenmerken zoals de blok indeling (vitrine en dressoir) en de raam boogjes (met geel gewolkt glas).Het kastje is in goede authentieke conditie met wat gebruikers sporen. Genoeg opbergruimte achter de deurtjes. Deze kast is ook erg leuk voor al je plantjes,stekjes en pronkstukken! De afmetingen zijn: 130 cm breed x 45 cm diep x 128 cm hoog(vitrine). Hoogte linkerzijde 106 cm , werkhoogte 94 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact