Vintage gispen bureautje: ministerie van defensie!

Super tof oud bureautje! In zeer goede staat en nog helemaal in de authentieke groen/grijze kleuren.Het blad is nog helemaal intact,het bureautje is verder van metaal. Leuk om te weten is dat dit bureautje ooit bij het ministerie van defensie stond en er hard aan gewerkt is. Dit oude gispen bureautje heeft 3 lades waarbij de onderste voorzien is van een document indeling houder. De afmetingen zijn: 95 cm breed x 50 cm diep x 73 cm hoog. De zithoogte van de tubax stoel is 46 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact