Vintage laag dressoir jaren 60

Erg mooi jaren 60 dressoir. Dit lage dressoir is van palissander hout. Het blad heeft wel wat geleden maar is verder in zeer goede staat. Genoeg opbergruimte. Het dressoir heeft mooie schuine pootjes uit die tijd. De deurtjes kunnen op slot, er zit 1 sleutel bij dit dressoir. De randen zijn mooi afgewerkt met gouden lijntjes. De afmetingen zijn: 50 cm diep x 56 cm hoog x 170 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact