Vintage schoolkast 1-deurs

Super toffe oude schoolkast. Deze originele kast werd op school als muziekkast gebruikt. Alle tamboerijnen,fluiten etc werden hierin opgeborgen. Een zeer goede degelijke kast met werkend slot! Deze kast is erg handig doordat deze niet zo diep is en er veel opbergruimte inzit door de planken. De planken zijn ook makkelijk te verplaatsen door de houten roedes en plank systeem. De afmetingen zijn: 114 cm breed x 47 cm diep x 211,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact