Stoere vintage industriële locker!

Deze stoere locker is afkomstig uit een oud fabriekspand. Deze originele oude locker heeft stoere details zoals de roosters in de deuren, grote haken in de kast en metalen dividers. Deze kast heeft houten blokken met bakkelieten knopjes dit geeft een mooi contrast. De namen op de locker zijn origineel. De afmetingen zijn: 120 cm breed x 50 cm diep x 190 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact