Biedermeier meiden kast.

Echt een oudje. Helemaal opgeschuurd zodat de nerf mooi zichtbaar is, de matte uitstraling geeft een aaibaar effect. De kast heeft wel wat gebruikers sporen maar hierdoor krijgt de kast meer karakter en het is niet storend. Deze Biedermeier kast is een meiden kast met 3 planken aan de binnenzijde en 2 lades. De planken zijn vernieuwd en voorzien van oud kastpapier (mintgroen) dus zijn nu weer helemaal stevig en goed bruikbaar!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact