Stoere vintage turnkast/bank!

Dit deel van de turnkast is handig te verplaatsen door de wielen eronder. Door een draai aan de hendel staat deze vast op de grond. Het dek is eraf te halen zodat je er ook nog spullen in kan opbergen! Het dek is echt volleder en nieuw erop gemaakt. De afmetingen zijn: 70 cm diep x 70 cm hoog x 143 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact