Vintage drukkerij kast dubbel

Echt een oudje uit een drukkerij. Veel opbergruimte! De bovenste 3 lades groot hebben geen vakverdeling. De andere grote lades hebben wel een vakverdeling. De kleine laadjes rechtonder hebben geen vakverdeling. De bovenste klep werd voorheen gebruikt om de zetletters in te leggen.De klep blijft handig open staan door het houten balkje wat ertussen kan. De afmetingen van de kast zijn: 106 cm breed x 67,5 cm diep x 134 cm hoog (achterzijde) Lade groot: 97 cm breed x 8 cm hoog x 50 cm diep Lade middel: 66 cm breed 5,5 cm hoog x 60 cm diep Lade klein: 27 cm breed x 6 cm hoog x 60 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact